Naturlig tarmrensning + afgiftning
Hund og Kat

Tarmen betragtes ofte som et rent fordøjelsesorgan, der kun er ansvarlig for at absorbere mad og udskille resterne. Men ved nærmere eftersyn viser det sig at være et vigtigt organ, der er perfekt integreret i organismen. Hele kroppens sundhed starter der. Og ikke kun dét: ca. 80% af hele immunsystemet er placeret i tarmen. På grund af uegnet mad, denatureret protein, sukker, tilsætningsstoffer og konserveringsmidler klæber tarmvilli sammen og er således stærkt begrænset i deres funktion omkring stofskifteprocessen og vitaminabsorptionen. Som følge heraf forekommer aflejringer og forrådnelse, som også kommer ind i blodbanen via tarmvæggen og villi og dermed til organer som leveren osv. Kroppen forgifter sig selv og er ikke længere i stand til at absorbere og behandle tilstrækkelige vitaminer, næringsstoffer osv. Dyret reagerer på dette med hudstofskifteforstyrrelser, fordøjelsesproblemer, tab af energi, allergier og endda alvorlige sygdomme. For at modvirke denne onde cirkel på en meningsfuld måde er det vigtigt at rense tarmene og støtte dem i at genopbygge en sund flora.

Først TarmRens Pro Hund / Pro…
For ikke at lægge yderligere belastning på tarmene indeholder TarmRens Pro Hund / Pro kun rene naturlige ingredienser. Udvalgte ingredienser som frugteddike, rødbedesaft, fermenteret kornvæske, gingko, oregano og timian stimulerer forsigtigt fordøjelsen, hjælper tarmene med at skylle uønskede affaldsprodukter ud og bringer den følsomme syre-basebalance tilbage i balance.
Kosttilskud til hunde gives i den mængde, der er angivet på flasken i 30 dage:
TarmRens Pro Hund
For katten anbefaler vi fodring i den angivne mængde kosttilskud i 14 dage:
TarmRens Pro

… derefter Toxisan…
For fuldstændigt at befri kroppen for overflødige stoffer og affaldsprodukter bør afgiftningsorganerne som leveren også være involveret. Dette skyldes, at de er ansvarlige for at afgifte kroppen og gøre en enorm stor mængde arbejde. Især når den stærkt stressede tarm giver dem yderligere affaldsprodukter og alt er ude af balance. Naturlige komponenter som marietidsel, gingko, brændenælde, birk, gulerod, calendula og vild stedmoderblomst understøtter afgiftningsorganerne på en ren og naturlig måde og hjælper dem med at forbedre deres tilstand.
Kosttilskud gives over en periode på 8 uger.
Toxisan

… samtidig TarmAktiv
Efter afgiftning opbygges en sund og aktiv tarmflora. Et fermenteret planteekstrakt af vilde og aromatiske urter forsyner tarmfloraen og understøtter den optimale funktion og optagelse af vitaminer og næringsstoffer.
Start kosttilskud med TarmAktiv på samme tid med Toxisan – det anbefales at det ikke gives på samme tidspunkt i døgnet, men ex. TarmAktiv om morgenen og Toxisan om aftenen. TarmAktiv gives i 30 dage.
Derefter anbefales det at fodre 2 gange om ugen med TarmAktiv for at understøtte tarmfloraen.

Toksiner i kroppen
I dagens verden bringer miljøforurening og uegnet mad en række toksiner ind i vores firbenede venners kroppe. Til en vis grad kan en sund organisme klare dette.
Hvis der er et svampeangreb, binder disse svampe frit flydende toksiner til sig og holder dem på plads. Under afgiftningen af tarmen opløses svampene, for at kunne transporteres væk bagefter. Når de opløses, frigiver de imidlertid de bundne svampetoksiner og belaster dermed tarmen yderligere. Derfor anbefales fodring med ToxiVet Sorb i hele afgiftnings perioden.

Medfølgende lige fra starten Medfølgende ToxiVet sorb
For at fange og binde de toksiner, der frigives under tarmrensning / afgiftning, anbefales det at fodre med cdVet ToxiVet sorb.
Det binder toksinerne og forhindrer således yderligere spredning til det allerede svækkede stofskifte, toksiner kommer ikke længere ind i organismen, men udskilles direkte.
ToxiVet sorb

Har du spørgsmål om tarmrehabilitering? Vi rådgiver dig gerne.

Go to Top