EquiGreen avlshoppeblanding

DKK285.00DKK2,167.00 inkl. moms

Produktfordele på et øjeblik

  • 100 % naturligt kosttilskud til heste med diætrelaterede fertilitetsproblemer
  • Indeholder udvalgte næringsstoffer, der kan have en positiv effekt på livmoderens tilstand
  • At forsyne dyret med vigtige vitaminer, sporstoffer, aminosyrer og udvalgte urter
  • 100% naturligt produkt – uden fyldstoffer, smagsforstærkere og syntetiske tilsætningsstoffer
  • Gennemprøvet produkt i henhold til tyske kvalitetsstandarder – specielt udviklet til hestes ernæringsmæssige behov
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Produktinformation “EquiGreen Avlshoppe Mix”
EquiGreen Avlshoppe Mix blev udviklet til ernæringsmæssigt at understøtte hoppens fertilitet. Denne specielle blanding kan fremme blodcirkulationen i livmoderen, styrke dens muskler og dermed lette fødslens forløb og den efterfølgende regenerering af hoppen. EquiGreen Avlshoppe Mix kompenserer for ernæringsmæssige ubalancer i de sidste uger af graviditeten og den første fase af diegivningen og aktiverer stofskiftet, fordi disse urter mangler på næsten alle græsgange.
Fodring af hoppen før undfangelse
Fodring af den bedste hoppe bør tilpasses det faktiske energi- og mikronæringsstofbehov. Hvis hoppen var aktiv i sport eller har et føl ved fødderne, eller hvis hun allerede har været til flere drægtigheder, er fodring endnu vigtigere.
Næringsmangel forårsaget af stress, avl eller sport bør korrigeres inden insemination for at øge sandsynligheden for et godt indtag og sund føludvikling.
Urter og frugtbarhed
For at understøtte fertiliteten findes der en række urter, der kan stimulere hoppens hormonbalance. Fytohormoner, plantebaserede hormonlignende stoffer, kan gøre et godt stykke arbejde her. Damekappe kan regulere hormonniveauet og påvirke både ægløsning og produktionen af ​​det såkaldte gule legeme til ægimplantation positivt. Det høje indhold af kiselsyre i brændenælde og Co. kan styrke livmodervævets tilstand på grund af ernæring og dermed bidrage til fødslen og folingen. Matrem, traditionelt også kaldet feverfew, kan bidrage til en fysiologisk løsrivelse af moderkagen (efterfødsel) på grund af fodring.
Ydermere kan de mineraler, sporstoffer og vitaminer, der er indeholdt i urter, kompensere for manglen på urter i nutidens enge.
Vitaminer og fertilitet
ß-carotenet eller A-vitaminet i blandt andet gulerødder har længe været kendt for sin betydning for at øge fertiliteten. I sommermånederne dækkes bedst med frisk græs, senere med høfodring. Høje ß-carotenværdier findes dog kun i frisk hø – ved vinteropbevaring falder indholdet markant. En mangel kan føre til en reduktion af kønskirtlernes størrelse og dermed til tab af fertilitet. Andre tegn er varme, der er for svag eller for sent, ofte med manglende follikeldannelse. Under embryonal udvikling kan en mangel føre til deformiteter og endda frugtens død. En yderligere tilførsel af ß-caroten før undfangelse og under graviditet anbefales derfor.
I tilfælde af dårlig fertilitet anbefaler cdVet at fodre EquiGreen Avlshoppe Mix mindst 3 til 4 uger før parring . Fortsæt med at fodre dette, indtil hoppen er mindst 3 uger drægtig. En optimeret forsyning af fertilitetsfremmende vitaminer og mineraler kan også reducere sandsynligheden for tidlig embryonal død af frugten.
Tilskudsfoder til heste
Sammensætning: gulerod, damekappe (Alchemilla), røllike, brændenælde, matrem, birkeblade
Analytiske komponenter og indhold: råprotein 11,7 %, råfedt 3,5 %, råfiber 11,6 %, råaske 7,3 %, calcium 0,85 %, fosfor 0,34 %, natrium 0,26 %
Foderanbefaling: Fertilitetsfremme: 3 til 4 uger før parring og yderligere 3 uger under graviditeten, tilsæt 3 – 4 måleskeer dagligt til foderet; Drægtige hopper: 3 uger før forventet fødselsdato og 3 uger efter fødslen tilsættes 3 – 4 måleskeer til foderet dagligt
1 måleske svarer til ca 4,5g
Luk emballagen tæt efter brug. Opbevares køligt og tørt.

Yderligere information

Vægt

800 g, 3 kg, 10 kg

Go to Top