Naturens sundhed til dine dyr

Om cdVet

CdVet Naturprodukter GmbH blev grundlagt i 1999 i Tyskland med det formål at bryde ny vej inden for dyresundhed. En drivkraft var den stigende brug af antibiotika og andre kemiske stoffer i husdyrhold. Mange dyresygdomme er også resultatet af “civiliseret” masselandbrug, ubalanceret ernæring og manglende opmærksomhed på biologiske sammenhænge i dyrehold. Denne viden er grundlaget for det innovative cdVet produkt- og virksomhedskoncept.

CdVet tilbyder dyreejere en bred vifte af alternativer i form af naturprodukter, der ikke kun opfylder kravene til at holde kæledyr og hobbydyr, men også de høje kvalitetskrav til sundhedsstyring i moderne husdyrhold og fodring.

CdVet Naturprodukter er specialiseret i tilbyde dig og dine dyr de bedste og mest naturlige produkter baseret på naturens rene råvarer.

Vores mål er at sikre dine dyrs sundhed på en naturlig måde med naturens hjælp.

Alle produkter er udviklet i samråd med dyrlæger og heilpraktikere der løbende vurderer og forbedrer produkter med kunder ligesom dig og dine dyr.

CdVet Naturprodukter består af et stort udvalg af foder og tilskudsprodukter baseret på naturens urter og mineraler.


Certifikater

QS : Med QS-systemet lancerede landbrugs- og fødevareindustrien i 2001 et kvalitetssikringssystem, der omfatter alle led i produktion og handel med kød og kødprodukter – fra landmanden til butiksdisken. Den dag i dag er dette system organiseret af QS Qualitäts und Sicherheit GmbH. Selskabet støttes af fem aktionærer. Disse repræsenterer de økonomiske aktører, der producerer og markedsfører kød og kødprodukter.

Klik her for QS hjemmeside: https://www.qs.de/

QS-Wappen-02_klein

Se certifikater som PDF:

BCS-Öko: Virksomheder certificeret af Kiwa BCS kan bruge BCS-mærket på deres produkter til at positionere sig bedre på markedet. BCS-godkendelsesmærket er et let genkendeligt træk ved den økologiske kvalitet af det produkt, der tilbydes forbrugeren.

Besøg Kiwa BCS hjemmeside her: http://www.kiwabcs.com/

ko_Garantie_klein
Se certifikater som PDF:

Certifikat_2022_Tysk

Certifikat_2022_engelsk

DEKRA-SEGL: DEKRA-stemplet tildeles virksomheder og produkter, der beviseligt lever op til definerede standarder, for eksempel hvad angår sikkerhed, kvalitet og bæredygtighed.

Her er Dekras hjemmeside: http://www.dekra-siegel.de/