Ernæring til sunde led – alt kører som smurt!

Ud over tilstrækkelig motion spiller ernæring en særlig vigtig rolle for leddenes funktion. Organismen er afhængig af tilførslen af ​​en række mikronæringsstoffer, som den ikke selv kan producere. Især leddene har brug for en række forskellige næringsstoffer for at forblive sunde, som bør tilføres gennem maden.

Her spiller grønlæbede muslinger, djævleklo, hyben osv. Deres virkninger er bevist i mange undersøgelser. Vores rene naturlige produkter til led- og muskelstøtte giver let tilgængelige mineraler, sporstoffer og vitaminer. Dette kan fremme dyrets velvære og ydeevne og forbedre mobiliteten markant.

ArthroGreen – naturlig ledstøtte fra cdVet med New Zealand, grønlæbede muslinger (NGM) Cellebeskyttelse gennem antioxidanter fra naturlige kilder med værdifulde omega-3 fedtsyrer Fællesstøtte fra vækst til alderdom for hunde, katte og heste for bedre mobilitet 100% naturlig – uden fyldstoffer.

 

ArthroGreen til heste!

I mere end et årti har den klassiske ArthroGreen også været brugt med stor succes i hestefodring, men de følsomme planteædere adskiller sig meget fra andre pattedyr i forhold til deres fordøjelseskanal og stofskifte. Især udnyttelsen af ​​planteingredienser er meget bedre, og forarbejdningen af ​​animalske råvarer er væsentligt dårligere, end det er tilfældet med f.eks. hunde.

Den nye ArthroGreen Horse er udviklet til at opfylde disse særlige krav. Til dette formål er den gennemprøvede ArthroGreen-basis blevet optimeret til heste og ponyers ernæringsmæssige behov med urteingredienser af høj kvalitet, der understøtter stofskiftet og leddene. 

ArthroGreen Horse  er et all-round tilskudsfoder, som er særdeles velegnet til optimalt at understøtte bevægeapparatet og leddene i væsentlige faser på en naturlig måde.

 

New Zealand grønlæbet opdrættet musling

Den New Zealandske grønlæbede kulturmusling indeholdt i ArthroGreen kaldes også grønlæbede musling (Perna canaliculus). Den bliver 10-25 cm og findes hovedsageligt ud for New Zealands kyst. Deres høje tæthed af nyttige biologiske aktive ingredienser såsom glycosaminoglycaner gør dem til et værdifuldt råmateriale med mange positive egenskaber.

Glycosaminoglycaner tilhører gruppen af ​​aminosukkere (simple sukkerarter), omtales også som føde for leddene og er en naturlig bestanddel af ledvæske og brusk. I et sundt led er glycosaminoglycanerne udsat for en konstant opbygningsproces. De sikrer en konstant konsistens af ledvæsken ved at binde fugt og dermed sikre, at ledvæsken ikke tørrer ud.

 

Ernæringsmæssige byggesten til ledvæske

Ledvæsken giver igen glycosaminoglycanerne til opbygning og regenerering af brusklaget.
Mange forskellige årsager, såsom høj fysisk anstrengelse, hurtig vækst eller alder, kan resultere i, at flere simple sukkerarter nedbrydes end opbygges igen.
Som følge heraf tørrer ledvæsken og brusken i ledrummet ud og mister deres smørende og stødabsorberende funktion.

 

Den New Zealandske grønlæbede opdrættede musling er også rig på omega-3 fedtsyrer. Disse er blandt de umættede fedtsyrer og er essentielle. De skal tilføres i tilstrækkelige mængder gennem maden, fordi kroppen ikke selv kan producere dem. Den har også en række naturlige mineraler og sporstoffer som selen, calcium, magnesium, jern, zink, kobber og jod, som er vigtige for opbygningen og strukturen af ​​bindevæv, knogler og brusk.

 

gingko

Oprindeligt fra Kina indeholder ginkgo og brændenælde unikke kombinationer af flavonoider, harpiks, æteriske olier, vitaminer, terpener og lipider og har en positiv indflydelse på blodcirkulationen og dermed på den generelle kredsløbstilstand.
I kombination med kiselsyren indeholdt i padderoken og spirulinaen, som er beslægtet med algerne, understøttes og fremmes støttevævs- og ledstofskiftet på en rent naturlig måde. Spirulina tilhører slægten af ​​cyanobakterier, som tidligere var kendt som “blågrønalger”.
Deres forekomst er begrænset til stærkt alkaliske (pH mellem 9 og 11) saltsøer, som hovedsageligt findes i Afrika, Sydøstasien, Mellemamerika og Australien. Den er frem for alt populær på grund af dens perfekt afbalancerede essentielle aminosyrer, mineraler, sporstoffer, essentielle fedtsyrer og vitaminer sammenlignet med andre fødevarer.

 

Join our newsletter

Volutpat vel turpis nulla lorem sed semper. Aliquam sagittis sem libero viverra vehicula nullam ut nisl.

[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]

Leave A Comment